top of page
Søg
  • jearungby

Mysteriet om de forsvundne fase 3 forsøg.

Opdateret: 9. aug.

Af Jeanne A. Rungby, speciallæge.



Tegning af Lars Bo A. Wildernessstate.com

 

Da det kom frem i begyndelsen af 2023, at uafhængige forskere havde fundet forurening med plasmid DNA og SV40 i Pfizers Covid-19 genetiske vacciner, blev verden for alvor bekymret (1, 2, 3, 4).

Plasmid DNA stammer fra det genmanipulerede arvemateriale, som befinder sig inde i afføringsbakterier (colibakterier). Hvordan kunne det findes i vacciner, som ifølge, EMA (5), Lægemiddelstyrelsen (6) og produktresumeet (7) kun indeholder mRNA og lipider?

 

Det første kliniske fase 3 forsøg på voksne i alderen 16-54, som produktresumeet henviser til (7) blev baseret på en metode der IKKE involverer colibakterier men derimod PCR-metoden, hvor mRNA multipliceres. En meget renere metode.

 

Produktresumeet anvendes af vaccinatørerne, som en del af instruksen til det informerede samtykke (7).

 

Så fundet af plasmid-DNA afslørede at produktresumeet ikke var i overensstemmelse med sandheden. Myndighederne har således ikke informeret vaccinatørerne korrekt (8). Mon disse vaccinatører er klar over, at de har sprøjtet genændrende substanser ind i blodbanen på deres medmennesker (9)?

 

Det stod klart at den metode, som var anvendt til fremstillingen af disse såkaldte vacciner var en helt anden, end den der oprindelig var givet godkendelse til.

Pfizers egen betegnelse af den første metode kaldes proces 1, og den anden metode kaldes proces 2. Ifølge Pfizer selv stoppede man opfølgning af de 252 testindivider, der fik vacciner fra proces 2 (9). Og de blev ikke sammenlignet med placebo, dvs.  kontrol-testpersoner, der blot fik saltvand (3).

 

Trods dette har både EMA og den danske lægemiddelstyrelse godkendt disse genetiske vacciner og har IKKE GJORT INDSIGELSE da man skiftede produktionsmetode uden tilhørende fase 3 studie (5), idet de benægtede betydningen af forureningen, som fulgte med skiftet.

 

Plasmid DNA er langt mere farlig at få i blodbanen end nøgen DNA, som de anvendte grænseværdier baserer sig på. De mængder plasmid DNA, som blev fundet i disse hætteglas overskred grænseværdierne for nøgen DNA med flere hundrede fold.

Brugen af SV40 er normalt anvendt i genterapi i tilfælde af uhelbredelig cancer (3). Der er tale om en lille del af Simian Virus fra aber.

SV40 virker ved at trække fremmed DNA ind i cellekerner, hvor det humane genom befinder sig med det formål at ændre genomet (3).

De uafhængige forskere fandt også arveanlæg fra antibiotikaresistens i de hætteglas de undersøgte, hvilket vidnede om en ufærdig og sjusket oprensnings proces.

Disse antibiotikaresistens-gener, der anvendes i fremstillingsprocessen, får colibakterierne til at dele sig hurtigere. Derved bliver fremstillingen af ”vaccinerne” billigere. Der er en risiko for at de spreder sig til tarmens Micro biom.

Når man anvender colibakterier i fremstillingen vil der også uvægerligt komme urenheder, de såkaldte endotoksiner, i ”vaccinerne, hvilket er meget farligt og kan give anafylaksisk chok og andre voldsomme allergiske reaktioner.

 

For at give myndigheder og ministre the ”benefit of the doubt”, har jeg sendt en lang række forespørgsler til hhv. styrelser og Sundhedsministeren, som ikke har svaret personligt men gennem styrelserne.

 

Nedenfor gives den seneste række udvalgte uddrag af disse forespørgsler.

 

Dato: 25. juli 2024. Mail til Thor Svendsen, Sundhedsstyrelsen

 

Tak for dit svar til Michael Lind. 

 

Du skriver i svaret at Covid-19 vaccinerne er afprøvet i store placeboforsøg. 

Du giver et link. 

Mig bekendt - efter talrige aktindsigter og forespørgsler - er det ikke korrekt. 

Det er ikke lykkedes mig at få hverken Sundhedsministeren eller sundhedsmyndighederne til at give de relevante referencer. 

Men for at lade tvivlen komme dig til gode, har jeg været igennem linket til EMA nedenfor - og en lang række sidelinks - for at se om der skulle være referencer til placebokontrollerede studier, som jeg har overset. 

Vi sendes rundt i en labyrint af sider som gentager sig selv i et cirkulært system. Man mødes med gentagne udokumenterede påstande om at vaccinerne er undersøgt grundigt og at de er sikre og effektive. 

 

Jeg kunne ikke finde et randomiseret, blindet forsøg testet mod placebo for disse Covid-19 vacciner, som de er massefremstillet i proces 2. 

 

Lægemiddelstyrelsen (ved Jakob Lundsteen) har skriftligt bekræftet at, de - LMST - ikke gjorde indsigelser, da producenten skiftede fra proces 1 til proces 2. 

 

De dyrestudier og menneskestudier, som jeg har gennemgået, er enten vurderet på grundlag af fremstillingsproces 1 (PCR) eller også oplyses det ikke hvilken proces vaccinen er fremstillet efter. Disse studier er i øvrigt alle udført af eller med støtte fra producenten. 

 

Du anmodes derfor om at svare præcist på følgende spørgsmål:

 

Hvilke placebokontrollerede randomiserede kliniske studier på mennesker (fase 3) findes, hvor proces 2 er anvendt i fremstillingen af vaccinen, som den betingede eller endelige godkendelse baserer sig på? Det gælder for både Pfizer og Modernas vacciner. Direkte referencer til videnskabelige fase 3 studier ønskes.

 

Med venlig hilsen

Jeanne A. Rungby, speciallæge. 

 

Dato: 29. juli 2024. Mail fra Thor Svendsen, Sundhedsstyrelsen.

 

Kære Jeanne A. Rungby

 

Tak for dit opfølgende svar vedrørende dokumentation for at der er lave placebo-forsøg i forbindelse med godkendelsen af vaccinerne.

Jeg kan godt se, at de links jeg har tilsendt ikke direkte siger noget om placeboforsøg.

 

Men det er normal praksis at lægemidler først bliver godkendt efter fase 3 forsøg. Og fase 3 forsøg er som regel det man kalder dobbelt-blindede placeboforsøg.

Altså store forsøg hvor man giver en stor gruppe mennesker hhv. medicinen og injektion med saltvand. Hverken forsøgspersonerne eller de sundhedspersoner, der injicerer ved hvad der bliver givet.

 

Mine kolleger i Lægemiddelstyrelsens sektion fra kliniske forsøg har hjulpet mig med at finde et mere relevant link:

Det er en international database over alle de kliniske forsøg der er blevet anmeldt.

Dvs. både forsøg i forbindelse med godkendelsen af vaccinerne og forsøg som uafhængige forskere har lavet.

Hvis der fremkommer resultater i nogle af disse forsøg, som har indflydelse på godkendelsen af lægemidlerne – herunder om vi skal ændre noget i produktinformationen -tager vi som myndigheder det med i betragtning.

Som det fremgår af ovenstående link er der foretaget 402 forskellige kliniske forsøg med mRNA-vacciner.

En del af disse er placebo-forsøg.

 

Jeg håber dette gav lidt bedre dokumentation.

  

Med venlig hilsen

 

Thor Svendsen

Teamleder

 

Sundhedsstyrelsen

Informationscenter

9359 6423

 

Informationscenteret besvarer henvendelser både til Lægemiddelstyrelsen og Sundhedsstyrelsen

 


T +45 72 22 74 00

 

Hvis nogen af jer derude har 4 - 5 måners fuldtids-fri (med videnskabelig baggrund), da er i velkommen til at gennemgå de 402 videnskabelige papirer, som Sundhedsstyrelsen henviser til mhp. afklaring af følgende:

1.    Studiet refererer til proces 2.

2.    Studiet er baseret på tilstrækkeligt mange testpersoner.

3.    Studiet er uafhængigt af producenterne.

4.    Studiet dokumenterer, at de såkaldte vacciner reelt er sikre og effektive for alle.

5.    At studiet er udført forud for og ligger til grund for godkendelsen.

 

Disse krav burde være minimumskrav for at give en sådan ”vaccine” til hele verdens befolkning inklusiv gravide og børn.

 

 Jeg må dog konkludere, at jeg endnu ikke har fået et klart svar på mine spørgsmål og at Thor Svendsen, dvs. Sundhedsstyrelsen ej heller kan besvare mit spørgsmål vedr. de relevante studier.

 

 

211 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page