top of page
Søg
  • jearungby

En 5 årig dreng døde i hospitalets varetægt



Blev drengen endnu et offer på vaccine-præsternes alter?


Oversat til dansk af speciallæge Jeanne Rungby


Dette er en beretning fra Letland. Der er tale om en hændelse, som meget vel snart også kan ske i Danmark og resten af Europa, på grund af vores formentlig fremtidige deltagelse i EUVABECO,


En 4 årig dreng blev 5. september i år indlagt med vejrtræknings problemer på Children's Clinical University Hospital i Letland.


Denne historie er fortalt af drengens forældre og deres advokater i Letland.


Drengen havde tegn på luftvejsinfektion. En test havde angiveligt vist difteri. Faderen blev hos drengen på hospitalet, men moderen blev opfattet som smittefarlig og derfor sat i karantæne.


På indlæggelsesdagen kunne drengen gå selv, tale og opførte sig som et normalt barn, men med tegn på forkølelse.


I familien er der 4 børn, alle uvaccinerede.


En så kaldt ”anti-vaxer familie”.


Moderen fik ikke lov til at være i nærheden af drengen under behandlingen. Få dage senere bragte moderen sine 2 døtre til hospitalet, idet hun frygtede, at de også var blevet smittet. Forebyggende antibiotisk behandling blev opstartet.


Og her startede det usædvanlige i denne historie.

I alle nationale medier lød historien, at 4 børn var indlagt med difteri med udtrykkelig fremhævelse af at disse børn var uvaccinerede. Her begyndte umenneskeliggørelsen af anti-vaxere.


Den lille dreng modtog specialbehandling. Allerede dagen efter indlæggelsen blev han bragt i kunstig koma med det formål at diagnosticere og starte behandling, hvilket resulterede i diagnosen myokarditis.

Få dage senere udviklede han nyreinsufficiens (nyrerne stoppede med at fungere), Man valgte derfor at starte dialyse (kunstig rensning af blodet).

Forældrene blev fortalt, at drengen kunne dø af behandlingen. Den 15. september blev dialysen afbrudt  i 8 timer på grund af blodprop i dialysefilteret. Herefter valgte man at operere, for at indsætte en pacemaker. Drengen døde den 16. september på operationsbordet.


Drengen blev 5 år under indlæggelsen.

Dødsårsagen var akut myokarditis som den primære årsag og difteritis, som den sekundære årsag.


Det skal præciseres at kun de første test viste Corynebacterium diphtheriae. Senere tests kunne ikke bekræfte, at dette patogen var til stede. Det gjaldt også for tests taget fra indre organer under obduktion. Obduktion er påtvunget i tilfælde af infektiøse sygdomme i Letland.


Begge piger forblev indlagt i en uge uden yderligere behandling.


Mediernes overskrifter lød, at den lille dreng var død af difteri. En offentlig skræmmekampagne blev blæst op i disse medier om at difteri var i omløb. Forældre blev skræmt på sociale medier og mange skyndte sig at lade dem selv og deres børn vaccinere.


Sundhedsministeren startede et udvalg og fik indført ændringer i love for at begrænse forældres rettigheder i forhold til deres børn, hvis de ikke lod deres børn vaccinere og indførte tvangsvaccination.

Ombudsmandens kontor og velkendte advokater offentliggjorde oplysninger om, at der fandtes en juridisk bekendtgørelse, der angav, at hvis en forælder nægtede at vaccinere et barn, kunne familiens læge skrive en rapport til forældremyndighedsretten (en sådan institution findes stadig i Letland, og dens beføjelser er tvivlsomme), som så kunne gribe ind og inden for tre dage beordre barnet vaccineret.

Andre advokater forsikrer om, at der ikke findes sådan lovgivning på nationalt niveau! Patientrettigheder definerer en forælders ret til at beslutte om deres barns sundhedspleje, herunder retten til at nægte behandling. Oviedo-konventionen fastlægger også denne ret.

 

Det er vigtigt at bemærke, at Letland netop har tilsluttet sig EUVABECO (European Vaccination Beyond Covid) pilotprojektet, der gennemføres af Riga Stradiņš Universitet.

(mine bemærkninger: EUVABECO er et samarbejde mellem EU og WHO. Dette samarbejde handler om at dele patientjournaler herunder oplysninger om vacciner for alle mennesker i de lande der deltager i EUVABECO. Se link nederst på siden).

 

Et juridisk team omkring forældrene besluttede at modgå regeringens misledende påstande på de sociale medier, ved at beskrive den sande historie og at der ikke var lovhjemmel til tvangsvaccination.


I erkendelsen af at noget ikke stemte I børnenes behandling, og at familiens situation syntes at være blevet udnyttet til at føre befolkningen bag lyset, besluttede forældrene at hjemtage deres døtre fra hospitalet og frasige sig videre behandling. De benyttede deres lovbestemte rettigheder til at frasige sig yderligere behandling, idet de frygtede at døtrene kunne risikere at blive behandlet til døde.


Den følgende morgen, kl. 06:10, ankom 6 politibetjente og Akutlæge-tjenesten til ejendommen, hvor moderen og hendes to døtre opholdt sig. Moderen blev tilbageholdt og taget til en midlertidig tilbageholdelsesanstalt, mens børnene blev taget tilbage til hospitalet af ambulancen. Børnenes far blev også tilbageholdt og fjernet fra sin bolig. Samme aften, efter at forældrene havde taget børnene ud af hospitalet, besluttede forældremyndighedsretten at ophæve forældremyndigheden over begge døtre og indledte en straffesag i henhold til artikel 141, stk. 2, i straffeloven for Republikken Letland (For en person, der bevidst forlader en person uden hjælp, der befinder sig i en tilstand, hvor liv eller sundhed er i fare, og som ikke kan redde sig selv på grund af sin ungdom, alderdom, sygdom eller svaghed, hvis gerningsmanden kunne have ydet hjælp til offeret og havde pligt til at tage sig af ham eller hende, eller hvis gerningsmanden selv har bragt personen i en livstruende tilstand).


Dæmoniseringen af denne familie og dehumaniseringen af mennesker, der ikke ønsker at modtage en vaccine samt trusler om tvangsfjernelse af børn, hvis de ikke lader deres børn vaccinere, kører fortsat i medierne.

Forældrene bliver kaldt ”morderiske fjolser”.


Deres synspunkter bliver nedgjort. Den anden side kræver på sin side en undersøgelse og en afslutning på offentlighedens bedrag. Det juridiske team omkring familien har fortsat en modargumentations-kampagne.

Teamet består a en række advokater, som vil sikre at denne situation bliver grundigt belyst. Teamet har fået begge forældre frigivet, men de er blevet nægtet adgang til deres to døtre, som stadig er indlagte og modtager behandling - uvist for hvad. Alle tests for difteri var negative hos døtrene. Den lille dreng er i skrivende stund ikke blevet begravet. Der er en reel risiko for at de to døtre også bliver behandlet til døde.


Der er derfor behov for at omverdenen informeres om dette bedrag, som kan blive en realitet for alle forældre i EU, der ikke ønsker deres børn vaccineret.

Forældrene har brug for omverdenens støtte til at få deres døtre tilbage og til at få efterforsket denne mulige forbrydelse mod den lille dreng og familien

Spred historien internationalt. Det som er sket for denne familie kan blive en realitet for alle familier i hele verden.


Det antages, at dette er et medieshow, og at formålet er at indføre vaccinationspas I hele verden og dermed total kontrol over verdens borgere og krænkelsen af menneskerettigheden til kropslig autonomi.


Venligst støt os og vi er klar til at give yderligere information til presse og medier.

Dette oplyses af familiens advokat:

Agita Galiņa

Lawyer from Latvia

 

Tilføjelse: Jeg har personligt ikke set drengens journal. Jeg har valgt at dele historien, som den er fortalt af advokat Agita Galina, fordi den er plausibel i den tid vi lever i. Det er uklart hvad der egentlig er sket og sådanne historier kan have mange aspekter afhængig af, hvilken vinkel den ses fra. Hvis medier ønsker uddybende oplysninger, kan de kontakte Agita Galina.


Det er vigtigt at notere sig, at denne deltagelse i EUVABECO synes at indebære at lægejournalen ikke længere er sikret som et fortroligt dokument/arbejdsredskab, således som kontrakten om fortrolighed mellem læge og patient foreskriver ved lægekonsultationer, idet journalinformationer tilsyneladende (med EU's aftale med WHO sommeren 2023) opsnappes fra påbudte digitale journaler uden hverken patientens eller lægens godkendelse. Et emne som bør debateres forud for Danmarks eventuelle deltagelse i dette projekt.

 

353 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page